Login |  Nova registracija
|
  • Stižu nam 4D printeri!

    Ovih dana, 3D printanje čini se da je u srži većine novih istraživačkih pothvata, bilo da se radi o  razvoju načina za ispis cijelih obroka ili kreiranja cijelog lica za transplataciju pacijentima i žrtvama nastradalim u požarima. No, jedan od najpopularnijih kompjuterskih genija i znanstvenika, Skylar Tibbits najavio je razvoj 4D printera koje ćemo moći koristiti u ne tako dalekoj budućnosti, a koji će nam omogućiti mnogo više stvari nego 3D printeri.

  • Commodore 64

    Commodore 64 (ili C64) je jedno od najpopularnijih 8-bitnih računala osamdesetih godina 20. stoljeća. Prodan je u 17 milijuna primjeraka. Kod nas su ga od milja nazivali i "debeljko" zbog njegova simpatičnoga, zaobljenoga izgleda.

:

World Wide Web

07.07.2015.

World Wide Web (skraćeno WWW, W3, ili samo Web, naziv dolazi iz engleskog jezika a može se prevesti kao 'svjetska mreža'; u engleskom riječ web ima značenje razgranate i isprepletene mreže poput paučine) je jedna od najkorištenijih usluga Interneta koja omogućava dohvaćanje hipertekstualnih dokumenata. Dokumenti mogu sadržavati tekst, slike i multimedijalne sadržaje a međusobno su povezani tzv. hip

Računarstvo i informatika - arhiva

IBM...

Prvaci u mnogoćemu

07.07.2015.